Nieuwe samenwerking met OCA Tilburg en Stuivesant Fysiotherapie & Fitness

16 augustus 2023

Weer een mooie nieuwe ontwikkeling voor de TopzorgGroep: 

Binnenkort gaat de TopzorgGroep een intensieve samenwerking aan met OCA Tilburg en Stuivesant Fysiotherapie & Fitness

OCA Tilburg en Stuivesant Fysiotherapie & Fitness is een vooraanstaand fysiotherapie, bekkentherapie, oedeemtherapie, re-integratie en 2e lijns pijnrevalidatie centrum in Tilburg. Ook kan men daar terecht voor programma’s en deskundigheid op het gebied van leefstijlbegeleiding t.b.v. UWV cliënten, oncologie, etalagebenen, COPD, Corona, osteoporose, reuma, zwangerfit/moederfit, hart sport &spel, ademhalings en ontspanningsoefeningen, revalidatie na (complexe) orthopedische traumatologie, medical taping etc. Er is veel kennis rondom bewegen voor ouderen. Er wordt nauw samengewerkt met ergotherapie, diëtiek, logopedie en psychologie. 

Samen met OCA Tilburg en Stuivesant Fysiotherapie & Fitness kunnen we heel vele leuke en nieuwe producten en uitdagingen realiseren.  

Kijk voor meer informatie op www.stuivesant.nl  

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als OCA Tilburg en Stuivesant Fysiotherapie & Fitness. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening.  

Wij zien uit naar de samenwerking! 

Twijfel niet om contact met mij op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking. 

Ivo van Loo, CEO TopzorgGroep 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.