Fysiotherapie Goes

Fysiotherapiepraktijk in Goes.

Woont u in of omtrent Goes en bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk? Dan bent u bij onze fysiopraktijken in Goes op het juiste adres voor uw behandeling.

Onze fysiopraktijken in Goes staat altijd voor u klaar. Ons team met fysiospecialisten helpt u met uw klachten op een effectieve en professionele manier.

Binnen 24 uur geholpen

U heeft een klacht en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw klacht af. Onze regels is dat na contact binnen 24 uur geholpen wordt. Op deze manier kunnen u snel terecht en kunnen wij zo snel mogelijk beginnen met uw fysiotherapie behandeling.

De specialisaties van onze fysiopraktijken in Goes

Bij elke klacht past een bijbehorende fysiotherapie behandeling. Het is van belang dat u de best mogelijke behandeling krijgt voor úw specifieke klacht. Onze fysiopraktijk in Goes heeft tal van specialisten in dienst die u met uw klachten kunnen helpen. Dit betekent dat u hoogst waarschijnlijk bij ons in Goes terecht kan en niet naar een andere locatie hoeft te reizen.

Zo kan Niels u helpen met bijvoorbeeld Medical Taping. Medical Taping is een bepaalde manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Ineke kan u helpen met bijvoorbeeld Dry Needling. Dry Needling is een behandelmethode waarbij met een speld in verdikkingen van een spier wordt geprikt. Door deze behandeling zal de verdikking verminderen of afnemen.

Bekijken wat onze fysiopraktijk te bieden heeft? Bekijk al onze specialisaties.

Onze fysiotherapeuten in Goes

Bij TopzorgGroep krijgt u een fysiotherapeut toegewezen met de benodigde vaardigheden. Zo kunt u samen uw klachten op de meest efficiëntste en effectieve manier oplossen. U kunt ook zelf een fysiotherapeut kiezen met de benodigde ervaring, specialisaties en achtergrond. Wanneer u door een bepaalde therapeut behandeld wenst te worden, dan kan het zijn dat u langer dan 24 uur moet wachten op de afspraak.

Als er een geschikte fysiotherapeut uit Goes is toegewezen, zullen wij zo snel mogelijk een intake gesprek voor u inplannen. Tijdens dit gesprek zal u samen met de fysiotherapeut praten over uw klachten. Hierdoor kan onze fysiotherapeut de klachten op een rijtje zetten, om vervolgens een bijpassende behandeling uit te stippelen. In de behandeling periode zal onze fysiotherapeut zijn specialisaties inzetten om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

Elke klacht is, net zoals onze therapeuten, anders. Bij TopzorgGroep krijgt u een bijpassende specialist toegewezen voor de beste fysiotherapie in Goes.

Over TopzorgGroep

TopzorgGroep is expert op het gebied van leefstijl en fysiotherapie. De oorsprong ligt in Kapelle waar in 2003 de eerste praktijk is opgericht. Inmiddels heeft TopzorgGroep meerdere vestigingen in Zeeland, waaronder een fysiotherapiepraktijk in Goes.

Om onze kwaliteit hoog te houden, zijn wij aangesloten bij meerdere partners die ons hiermee ondersteunen. Zo zijn wij onder andere aangesloten bij Parkinson Netwerk Nederland, Geriatrie Netwerk Zuid-West Nederland en Schouder Netwerk Zeeland.

Overige fysiotherapiepraktijken in Zeeland

TopzorgGroep is actief op 11 locaties. Bekijk hieronder al onze andere fysiotherapiepraktijken in Zeeland.

 

Mocht u een vraag hebben of een afspraak willen maken? Dan kunt u gerust contact met ons nemen.