Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek gaat verder onder de naam TopzorgGroep!

Voor u verandert er verder helemaal niets. U ontvangt nog steeds dezelfde zorg die u van ons gewend bent. U ziet nog steeds dezelfde vertrouwde therapeuten die u helpen uw klachten te verminderen. U kunt nog steeds binnen 24 uur een afspraak bij ons krijgen zodat we u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

De achtergrond van de andere naam is dat we inmiddels al lang veel meer zijn dan enkel een fysiotherapiepraktijk en met de oude naamgeving doen we onze zorgprofessionals die geen fysiotherapeut zijn (al langere tijd) tekort. Daarnaast willen we samen met (toekomstige) andere partners onze zorg in de toekomst nog beter en klantvriendelijker vorm te geven. In deze samenwerkingen zijn zeker niet enkel de twee personen Van Loo en Veerhoek de voortrekkers; vandaar dat de naam wat achterhaald begon te worden.

Extra voorzorgsmaatregels vanwege COVID-19;

Goed nieuws! Op 30 april hebben wij ‘groen licht’ gekregen van de overheid om de fysiotherapie veilig en verantwoord te gaan opschalen. Wij hebben daarom besloten om onze locaties vanaf vrijdag 1 mei 2020 weer te openen voor niet-acute patiëntenzorg. Uiteraard houden we ons bij de behandelingen strikt aan de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Blijf niet langer lopen met uw klachten, maar meldt u zich op één van onze locaties. We helpen u graag herstellen!

Heeft u klachten? Heeft u vragen of wilt u advies hoe om te gaan met uw klachten?

Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen samen met u kijken naar de meest ideale wijze om u te ondersteunen bij uw klachten.