Fysiotherapie Zeeland

Uw fysiotherapie in Zeeland

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Zeeland? TopzorgGroep heeft 11 gerespecteerde fysiopraktijken in Zeeland. Bij ons bent u aan het juiste adres bent voor uw fysiotherapie behandeling. Wij kunnen u behandelen met een scala aan fysiotherapie expertises.

TopzorgGroep houdt zich bezig met fysiotherapie en leefstijl in Zeeland. Ons bedreven team van specialisten helpt u zo goed mogelijk. Daarbovenop schieten wij u snel te hulp bij klachten: nadat u contact met ons op neemt, wordt u binnen 24 uur geholpen.

Onze fysiotherapiepraktijken in Zeeland

Het is handig als u niet al te ver hoeft te reizen voor uw fysiotherapiebehandeling in Zeeland. Bekijk uw dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijk in Zeeland.

Wij hebben vestigingen in onder andere: 

 

Neem contact met ons op en wij wijzen een passende locatie en therapeut toe voor de best mogelijke fysiotherapie in Zeeland.

De specialisaties van onze fysiopraktijken

Door de relatief grote omvang van onze organisatie bieden wij diverse fysiotherapie behandelingen; dit betekent dat u vrijwel met elke klacht bij onze fysiotherapiepraktijken in Zeeland terecht kunt. Met onze specifieke fysiotherapie gaan wij efficiënt en effectief te werk.

Zo is Annedien gespecialiseerd in Oefentherapie Cesar. Deze behandeling richt zich op het verbeteren van de individuele houding- en bewegingsgewoonten. Deze behandeling kan angst- en paniekstoornissen, (chronische) pijnklachten, werk gerelateerde klachten en hyperventilatie verhelpen.

Heeft u last van een blessure of overtraining? Dan kan sportfysiotherapie u helpen. Bij deze behandeling wordt er gekeken naar uw motoriek en uiteraard wordt de blessure geanalyseerd. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken.

Onze fysiotherapeuten in Zeeland

Onze fysiotherapeuten in Zeeland zijn behulpzaam en staan altijd voor u klaar. Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties. Hierdoor wordt er een fysiotherapeut toegewezen die u het best kan helpen uw klachten!

Wanneer u door een bepaalde fysiotherapeut behandelt wenst te worden, dan kan het zijn dat u langer dan 24 uur moet wachten op de afspraak.

Zodra er een fysiotherapeut is toegewezen kan een intake gesprek worden ingepland. Tijdens dit gesprek zullen u en de specialist samen zitten om het te hebben over uw klachten. Wanneer de klachten duidelijk zijn, kunt u beginnen met de behandeling. Tijdens de behandeling zal onze specialist zijn kennis en ervaring toepassen om u zo goed mogelijk te helpen met uw klachten.

Over TopzorgGroep

Met meerdere praktijken verspreid over Zeeland en alle specialisaties op het gebied van fysiotherapie en leefstijl zijn wij erg trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. TopzorgGroep is namelijk in 2003 begonnen en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met wel elf locaties.

Om de kwaliteit van de zorg in onze praktijk hoog te houden zijn wij aangesloten bij verscheidene netwerken waaronder Schouder Netwerk Zeeland en Parkinson Netwerk Nederland.

Wij helpen u graag. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.