VANAF HEDEN KUNT U ONLINE EEN AFSPRAAK INPLANNEN OP BIJNA AL ONZE LOCATIES! KLIK OP DE GEWENSTE VESTIGING EN DRUK OP DE KNOP AFSPRAAK MAKEN OM DIRECT EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN! 

TopzorgGroep is open voor behandelingen!  Uiteraard gaan we veilig en verantwoord te werk. We houden ons strikt aan de geldende richtlijnen en voorwaarden van het RIVM.

Heeft u klachten? Heeft u vragen of wilt u advies hoe om te gaan met uw klachten?
Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen samen met u kijken naar de meest ideale wijze om u te ondersteunen bij uw herstel.

Banner TZG

Contact & Afspraken

Regio Zeeland: 088 045 0000
Regio Brabant: 088 045 0001

Afspraken in onze praktijk kunnen worden ingepland vanaf 7:30 uur. Elke nieuwe patiënt wordt na het eerste contact binnen 24 uur geholpen dus de TopzorgGroep heeft geen wachttijd. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Buiten de openingstijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken voor het geval u wilt afzeggen.

Wilt u bij één bepaalde therapeut, dan kan het zijn dat de wachttijd langer dan 24 uur is voor de afspraak. Ons antwoordapparaat staat in het weekend aan of als we onverhoopt de telefoon niet op kunnen nemen. Indien u dan uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Het is echter wellicht nog makkelijker om direct erna nog eens te bellen, want normaal gesproken is er altijd iemand aanwezig om de telefoon op te nemen binnen de genoemde tijden.

Ontdek wat wij u kunnen bieden

Vind een TopzorgGroep locatie bij jou in de buurt