Fysio in Middelburg - TopzorgGroep Middelburg Kalverstraat

De fysiopraktijk in Middelburg

TopzorgGroep Middelburg Kalverstraat is een van de vestigingen van TopzorgGroep in Middelburg. Deze locatie is gevestigd in Medisch Centrum Middelburg. Alles-onder-1 dak dus!

Partners van TopzorgGroep

TopzorgGroep staat bekend om de uitstekende kwaliteit zorg. Mede om de kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals ParkinsonNet, ZorgSaam, Adrz en Reumazorg.

Andere fysiopraktijken in Zeeland

Naast de locatie in de Kalverstraat in Middelburg, beschikt TopzorgGroep over 10 andere vestigingen in Zeeland. Ook buiten Zeeland hebben wij praktijken, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Onze andere vestigingen in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zwembadweg) 

Fysiotherapie Kapelle
Fysiotherapie Goes (Zonnebloemstraat)

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Middelburg (Buitenruststraat)

Fysiotherapie Kortgene

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Zierikzee

Fysiotherapie Vlissingen

 

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiopraktijk in Middelburg?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Middelburg kunt u bellen naar: (0113) 33 08 75. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Onze regel is om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen een passende reactie te geven, op deze manier is er geen wachttijd voor u en kunnen wij uitstekende service bieden. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.