Fysio in Dongen

Onze praktijk

Onze TopzorgGroep praktijk in Dongen bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten. In Dongen bieden wij onder meer kinderfysiotherapie en algemene fysiotherapie. Wanneer u gezondheidsklachten heeft en woonachtig bent in Dongen of omgeving, dan bent u hier zeker aan het juiste adres!

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u op zoek bent naar een fysio in Dongen of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Dongen heeft zijn eigen specialisatie.

TopzorgGroep

De TopzorgGroep is opgericht in 2019 en komt voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote praktijk die sinds 2003 bestaat met vestigingen verdeeld over Nederland. Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Wilt u toch liever naar een andere praktijk dan in Dongen? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over meerdere vestigingen in Noord-Brabant. Maar ook buiten Noord-Brabant heeft TopzorgGroep vestigingen, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep.

Afspraak maken in Dongen?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Dongen kunt u bellen naar: 088 045 0001. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google