Fysio in Made - TopzorgGroep Made

Onze fysiopraktijk in Made

Onze fysiopraktijk in Goes is gevestigd in Verpleeghuis de Wijngaerd in Made. Onze fysiotherapeuten in Made hebben allemaal hun eigen specialisaties en gaan erg vakkundig te werk. De fysiotherapeuten op deze locatie hebben tevens alle bewoners van de Wijngaerd onder behandeling.

De beste kwaliteit zorg

Ons team bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals het Adrz, ZorgSaam, SVRZ, Allevo en nog veel meer.

Onze andere locaties voor fysiotherapie

Wilt u toch liever naar een andere praktijk dan in Made? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over 2 andere vestigingen in de regio. Ook is TopzorgGroep actief in Zeeland, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Hieronder onze andere vestigingen in Brabant:

Fysiotherapie Wagenberg

Fysiotherapie Terheijden


Een afspraak maken bij onze fysiopraktijk in Made?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Made kunt u bellen naar: (076) - 59 31 725. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Het is voor ons erg belangrijk om uitstekende service te bieden, daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven indien u contact met ons opneemt. Ons doel is om zo snel mogelijk met uw behandelijk te starten!

Onze mensen

Roos Lubbers-Slee
  • Roos Lubbers-Slee
  • Fysiotherapeut
Antoinette Bastiaansen
  • Antoinette Bastiaansen
  • Fysiotherapeut
Sigrid Lousberg
  • Sigrid Lousberg
  • Fysiotherapeut