Fysio in Wagenberg - TopzorgGroep Wagenberg

Onze fysiopraktijk in Wagenberg

De fysiopraktijk van TopzorgGroep in Wagenberg is gevestigd in het gezondheidscentrum in het hart van Wagenberg, net buiten Breda.

De beste kwaliteit fysio 

Om het niveau en de kwaliteit hoog te houden is TopzorgGroep aangesloten bij diverse netwerken zoals het Schouder Netwerk Zeeland, ReumanetNL en het Oedeemnetwerk Zeeland. Ook is TopzorgGroep 1 van de 5 praktijken dat is aangesloten bij Geriatrie Netwerk Zuid-West-Nederland waar met zorgverleners uit alle disciplines wordt samengewerkt. Naast deze verschillende netwerken is TopzorgGroep partners met verschillende organisaties zoals Allevo, SVRZ, ZorgSaam en het Adrz.

Andere fysiolocaties van TopzorgGroep

Gaat uw voorkeur uit naar een andere praktijk dan in Terheijden? TopzorgGroep beschikt over 2 andere vestigingen in Brabant. TopzorgGroep is ook actief in Zeeland, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Hieronder onze andere vestigingen in Brabant:

Fysiotherapie Terheijden           

    Fysiotherapie Made

 

Maak een afspraak bij onze locatie in Wagenberg

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00, u kunt dan bellen naar: (076) - 59 31 725. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier

Na het eerste contact wordt u binnen 24 uur geholpen, ons doel is om zo snel als mogelijk met uw behandeling te starten.