Overname Kliniek Kop & Lijf

02 juni 2022

Weer een mooie nieuwe ontwikkeling voor de TopzorgGroep:

Wij zijn voornemens binnenkort Kliniek Kop & Lijf over te nemen, een organisatie met een goede naam en trackrecord op het gebied van integrale zorg voor patiënten met fysieke en mentale klachten.

Kliniek Kop & Lijf integreert medisch specialistische revalidatie en specialistische GGZ in de keten, uitgaande van het stepped care principes van de nulde en eerstelijn. Zo leveren zij de best passende zorg ‘op maat’ aan patiënten. Het hoofddoel van de integrale aanpak is gericht op het waardegerichte participatiedoel van de patiënt. Op basis van de bestaande modules onderzoeken de professionals:

  • Welk pakket aan modules nodig en zinvol is om de sub- en hoofddoelen te behalen;
  • Welke inzet van professionals en financieringsvorm(en) daartoe nodig zijn.

De gewenste samenstelling van modules kan gezien worden als een bouwpakket, waarbij de volgorde en de afstemming in de keten evident zijn. Wat gaan wij bouwen, wat zijn de bouwstenen? Wie doet wat en wanneer in het proces? Hoe managen en organiseren wij een vlekkeloze afstemming tot en met de declaratie en hoogste tevredenheid van de patiënt?

Onze kernaandachtspunten zijn de diagnoses Angst, Depressie, Trauma, Pijn, Persisterende Stoornissen aan het bewegingsapparaat, Somatoforme stoornissen (MSR, basis en specialistische GGZ) op een integrale en multidisciplinaire werkwijze.

Kliniek Kop & Lijf levert haar integrale zorg centraal vanuit Bussum. Samen met de TopzorgGroep breiden wij ons zorgaanbod de komende tijd uit door het land.

Voor meer informatie klikt u hier

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als Kliniek Kop & Lijf. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met mij op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Ivo van Loo, CEO TopzorgGroep

@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.