Samenwerking met MedifitReha

27 september 2022

Opnieuw een mooie nieuwe ontwikkeling voor de TopzorgGroep:

De TopzorgGroep is een intensieve samenwerking aangegaan met MedifitReha in Spanje.

Bij MedifitReha vindt u een professioneel team van therapeuten en medisch specialisten gespecialiseerd in poliklinische en klinische revalidatiegeneeskunde. Daarnaast leveren ze eerstelijns zorg, zoals (gespecialiseerde) fysiotherapie. Zij beschikken over een uitgebreide ‘hands-on’ ervaring voor wat betreft het behandelen van allerlei neurologische, fysieke, psychische en cognitieve aandoeningen. Het revalidatiecentrum staat onder leiding van een Nederlands managementteam dat ervoor zorgt dat alles soepel en naar wens verloopt.

Door de krachten te bundelen met vooraanstaand internationaal ziekenhuisgroep Hospital Clinica Benidorm (HCB) kan MedifitReha verschillende intramurale revalidatieprogramma’s aanbieden in combinatie met een eventuele operatieve ingreep op verschillende plekken aan de Costa Blanca (Denia, Benidorm, Teulada).

Het medisch centrum van MedifitReha bestaat daarnaast tevens uit een poliklinisch revalidatiecentrum in Moraira. Het revalidatiecentrum MedifitReha staat bekend als een van de beste revalidatiecentra in Spanje en als een van de betere revalidatiecentra in Europa. Zie ook: revalidatiecentrum, de accommodatie of de omgeving?

Nieuw bij MedifitReha is het Post Concussion Syndrome (PCS) programma, speciaal ontworpen om de langdurige effecten van een hersenschudding doeltreffend te behandelen.

Kijk voor meer informatie op www.medifitreha.com.  

De samenwerking zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als MedifitReha. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met mij op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Ivo van Loo, CEO TopzorgGroep

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.