Samenwerking met MTC de Fysioclub en de Medinello Groep

23 april 2021

‘Doorbraak op de revalidatiemarkt en paramedische markt in Nederland door onze samenwerking met..

De TopzorgGroep is een samenwerking aangegaan met MTC de Fysioclub (welke tevens een samenwerking heeft met JVDI De Fysioclub) en de Medinello Groep (waarvan 1 locatie met een intensieve samenwerking en op locatie van de Sint Maartenskliniek).
 
MTC de Fysioclub is een toonaangevende zorgaanbieder in de paramedische zorgverlening en aanverwante behandelmethoden. Daarnaast wordt via de Medinello Groep en haar partner Stichting Medinello hoge kwalitatieve revalidatiegeneeskundige zorg verleend. Ook zij zijn een landelijk bekende speler en zitten in de top 10 van hoogste klantbeoordelingen in Nederland. De patiënt centraal stellen is daarbij een belangrijke kernwaarde. Zo krijgen we er in 1 keer veel zeer gerenommeerde vestigingen bij.
 
Waar MTC De Fysioclub en de Medinello Groep o.a. excelleren zijn, buiten de kwalitatief hoge zorgverlening welke buiten kijf staat: hun in- en externe geaccrediteerde opleidingen, in- en externe digitalisering, seminars/webinars voor (para)medici/medisch specialisten en goede contacten/samenwerkingen met gerenommeerde instellingen zoals de Maartenskliniek, het Roessingh Revalidatiecentrum en Altrecht.
 
Wij nodigen jullie uit een kijkje te nemen op de website: www.fysioclub.nl en www.medinello.nl
 
De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van ons, MTC de Fysioclub en de Medinello Groep. Hiermee verstevigen wij beiden de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt. ‘