Welkom!

Fijn dat u ons heeft gevonden! TopzorgGroep is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. We hebben alle disciplines in huis, zoals fysiotherapie, manuele therapie, gespecialiseerde fysiotherapie zoals kinderfysiotherapie en bekkenbodemtherapie, ergotherapie, oefentherapie Cesar, diëtetiek en medisch fitness. Welke locatie u ook bezoekt, bij de TopzorgGroep bent u altijd in vertrouwde handen. Wij garanderen namelijk altijd een behandeling of advies op maat door onze uitgebreide ervaring en ons brede aanbod van specialisaties. Samen boeken we vooruitgang en daar zijn we trots op. 

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in of bel direct!

Contact & Afspraken

Regio Zeeland: 088 045 0021

Regio Brabant: 088 045 0001

Regio Gelderland: 088 045 0011

Regio Overijssel: 088 045 0013

Afspraken in onze praktijk kunnen worden ingepland vanaf 7:30 uur. Elke nieuwe patiënt wordt na het eerste contact binnen 24 uur geholpen dus de TopzorgGroep heeft geen wachttijd. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Buiten de openingstijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken voor het geval u wilt afzeggen.

Wilt u bij één bepaalde therapeut, dan kan het zijn dat de wachttijd langer dan 24 uur is voor de afspraak. Ons antwoordapparaat staat in het weekend aan of als we onverhoopt de telefoon niet op kunnen nemen. Indien u dan uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Het is echter wellicht nog makkelijker om direct erna nog eens te bellen, want normaal gesproken is er altijd iemand aanwezig om de telefoon op te nemen binnen de genoemde tijden.

 

Afspraakformulier

Voer a.u.b. uw voornaam in.
Voer a.u.b. uw achternaam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Vul a.u.b. uw vraag in.