Over TopzorgGroep

De TopzorgGroep is opgericht in de zomer van 2019 met als doel de beste paramedische zorg te verlenen met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. De TopzorgGroep vloeit voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote multidisciplinaire praktijk die sinds 2003 bestaat met meerdere vestigingen verdeeld over Zeeland. TopzorgGroep Terheijden, voorheen Perkura, is sinds januari 2020 de eerste nieuwe praktijk met vestigingen in Made, Wagenberg en Terheijden.

Trots

Bij de TopzorgGroep bent u in vertrouwde handen. Wij garanderen behandeling op maat en altijd op individueel niveau. Samen boeken we vooruitgang en daar zijn we trots op. Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten binnen de praktijk aan te bieden en hierdoor de zorg zo veel mogelijk compleet aan te bieden. Dit zorgt er voor dat wij uw klacht optimaal kunnen behandelen of voorkomen. Doordat wij vooruitstrevend willen zijn kan iedereen zich binnen ons team blijven ontwikkelen. Hierdoor heeft elke therapeut een gebied waar hij/zij in gespecialiseerd is of zich op dit moment in specialiseert. De kracht van het feit dat al deze behandelmogelijkheden binnen onze praktijk aanwezig zijn, is dat er altijd wel een plekje voor uw klacht of vraag is.

Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners. Op basis van uw wensen zoeken we voor u een passende behandelaar en behandeling voor een optimaal resultaat! 

Bedrijfsgegevens

AGB-code: 04010085
KvK: 20139549
IBAN: NL95 RABO 0331 5674 31
BIC: RABONL2U
HKZ-certifcaat: K95846/03

BTW Nummer: NL819227286B01