Fysio in Middelburg - TopzorgGroep Middelburg Buitenruststraat

Onze fysiopraktijk in Middelburg

Een van onze locaties in Middelburg is de praktijk in de Buitenruststraat. Deze praktijk is gevestigd in het pand van Cardiologie Centrum Zeeland. 

Ons team

Het team van TopzorgGroep bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners. Op basis van uw wensen zoeken we voor u een passende behandelaar en behandeling voor een optimaal resultaat! Bekijk ons team

Een scala aan specialiteiten

Het streven van TopzorgGroep is om een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan te bieden. Op deze manier kunnen wij de zorg zo compleet mogelijk aanbieden, en kunnen wij uw behandeling zo effectief mogelijk laten verlopen. Iedere therapeut binnen het team van TopzorgGroep heeft een gebeid waarin hij of zij gespecialiseerd is. 

Locaties van TopzorgGroep 

Naast de locatie in de Kalverstraat in Middelburg, zijn er nog 10 andere vestigingen in Zeeland van TopzorgGroep. TopzorgGroep is ook actief in Brabant, kijk hiervoor op het overzicht van alle vestigingen. Hieronder een overzicht van alle andere vestigingen van TopzorgGroep in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zwembadweg) 

Fysiotherapie Kapelle
Fysiotherapie Goes (Zonnebloemstraat)

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Middelburg (Kalverstraat)

Fysiotherapie Kortgene

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Zierikzee

Fysiotherapie Vlissingen

 

Een afspraak maken voor fysiopraktijk Middelburg

Voor het maken van een afspraak in een van onze fysiopraktijken zijn wij bereikbaar op: (0113) 33 08 75. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken via het afspraakformulier

Wij geven nieuwe patiënten binnen 24 uur nadat er contact wordt opgenomen een passende reactie.