TopzorgGroep Middelburg - Buitenruststraat

Onze praktijk

Onze praktijk in Middelburg beschikt over vakkundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op veel verschillende vlakken. Wanneer u klachten heeft en woonachtig bent in Middelburg of omgeving dan bent u hier zeker aan het juiste adres. 

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals het Adrz, ZorgSaam, SVRZ en Allevo.

De specialisaties van onze fysiotherapeuten

Indien u op zoek bent naar een fysio in Middelburg of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Goes heeft zijn eigen specialisatie. Benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Goes? Onderaan de pagina vindt u een uitgebreid overzicht.

Onze fysiopraktijken in Zeeland

De TopzorgGroep is opgericht in 2019 en komt voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote praktijk die sinds 2003 bestaat met vestigingen verdeeld over Zeeland. Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Naast de locatie in de Buitenruststraat in Middelburg, zijn er nog andere vestigingen in Zeeland van TopzorgGroep. TopzorgGroep is ook actief in Brabant, kijk hiervoor op het overzicht van alle vestigingen. Hieronder een overzicht van alle andere vestigingen van TopzorgGroep in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zonnebloemstraat)     

Fysiotherapie Kapelle

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Kortgene

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Zierikzee

Fysiotherapie Vlissingen

 

Een afspraak maken voor fysiopraktijk Middelburg

Voor het maken van een afspraak in een van onze fysiopraktijken zijn wij bereikbaar op: 088 045 0000. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken via het afspraakformulier

Wij geven nieuwe patiënten binnen 24 uur nadat er contact wordt opgenomen een passende reactie.