Fysio in Terheijden

Onze praktijk

Onze praktijk beschikt over vakkundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op veel verschillende vlakken. Wanneer u klachten heeft en woonachtig bent in Terheijden of omgeving dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Net buiten Breda in de dorpskern van Terheijden is onze TopzorgGroep locatie gevestigd in een voormalig klooster, tegenwoordig is dit een gezondheidscentrum. 

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u op zoek bent naar een fysio in Terheijden of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Terheijden heeft zijn eigen specialisatie. Benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Terheijden? Onderaan de pagina vindt u een uitgebreid overzicht.

TopzorgGroep

Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Wilt u toch liever naar een andere praktijk dan in Terheijden? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over meerdere vestigingen in Brabant. Ook buiten Brabant heeft TopzorgGroep vestigingen, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep.

Afspraak maken in Terheijden?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Breda zijn wij bereikbaar op 088 045 0001.  Wij zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Schikt het overdag niet en wilt u een avondbehandeling? Wij kunnen altijd met u meekijken naar een geschikt tijdstip.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google