Fysio in Terheijden - TopzorgGroep Terheijden

De fysiopraktijk in Terheijden

Net buiten Breda in de dorpskern van Terheijden is onze TopzorgGroep locatie gevestigd in een voormalig klooster, tegenwoordig is dit een gezondheidscentrum. 

Specialisaties

Iedere fysiotherapeut bij TopzorgGroep heeft zijn of haar eigen specialisatie. Op deze manier krijgt u altijd de juiste therapeut toegewezen voor uw behandeling. De ene fyiotherapeut is gespecialiseerd in Echografie en de ander in Dry Needling, samen hebben wij heel wat specialisaties waarmee wij u de beste behandeling kunnen geven.

Onze andere fysiolocaties

Gaat uw voorkeur uit naar een andere praktijk dan in Terheijden? TopzorgGroep beschikt over 2 andere vestigingen in Brabant. TopzorgGroep is ook actief in Zeeland, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Hieronder onze andere vestigingen in Brabant:

Maak een afspraak bij onze fysiopraktijk in Terheijden!

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Terheijden kunt u bellen naar: (076) - 59 31 725. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Elke nieuwe patiënt wordt na het eerste contact binnen 24 uur geholpen dus de TopzorgGroep heeft geen wachttijd. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk met uw behandelijk te starten!