Fysio in Nijmegen

Onze praktijk in Nijmegen

Onze praktijk in Nijmegen-Oost is een moderne praktijk voor fysiotherapie op de Tooropstraat 212. De praktijk bestaat uit vier ruime behandelkamers met veel privacy en twee grote oefenzalen. Voormalig beter bekend als FysioPlus is al 30 jaar een begrip in Nijmegen. De praktijk is aangesloten bij KNGF en met acht gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden we een breed aanbod aan verschillende therapieën in huis.

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u op zoek bent naar een fysio in Nijmegen of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Nijmegen heeft zijn eigen specialisatie. U kunt bij ons terecht voor:

TopzorgGroep

Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Benieuwd naar onze andere locaties? Bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep, wellicht vindt u hier een locatie bij u in de buurt.

Afspraak maken in Nijmegen?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Nijmegen kunt u bellen naar: 088 045 0011. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Schikt het overdag niet en wilt u een avondbehandeling? Wij kunnen altijd met u meekijken naar een geschikt tijdstip.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven ernaar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google