Fysio in Zierikzee - TopzorgGroep Zierikzee

Onze fysiopraktijk in Zierikzee

Op steenworpafstand van het ADRZ-ziekenhuis in Zierikzee is onze vestiging gelegen aan de welbekende ‘Zorgboulevard’.

Wij zijn een pluspraktijk!

De TopzorgGroep heeft de status van PlusPraktijk. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging maar dat we een stap verder gaan door onze kwaliteit inzichtelijk te maken. De TopzorgGroep verbetert zich continu en levert doelmatige zorg aan de patiënten. Andere voordelen zijn de bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de korte wachttijden. 

Tarieven en vergoedingen

Wanneer u onder behandeling bent bij een fysiotherapeut, is het belangrijk om te weten of uw behandelingen worden vergoed. Voor een overzicht van welk deel wordt vergoed uit de basisverzekering of de aanvullende verzekering, kunt u terecht op de pagina tarieven en vergoedingen.

ONZE FYSIOPRAKTIJKEN IN ZEELAND

TopzorgGroep beschikt over 10 andere vestigingen in Zeeland. Ook buiten Zeeland hebben wij praktijken, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Dit zijn onze andere vestigingen in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zwembadweg) 

Fysiotherapie Kortgene
Fysiotherapie Goes (Zonnebloemstraat)

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Middelburg (Buitenruststraat)

Fysiotherapie Middelburg (Kalverstraat)

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Kapelle

Fysiotherapie Vlissingen


Een afspraak maken bij onze fysiopraktijk in Zierikzee

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Zierikzee kunt u bellen naar: (0113) 33 08 75. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.