TopzorgGroep Terneuzen

De fysiopraktijk van TopzorgGroep is een moderne praktijk voor fysiotherapie op het Pattistpark 107 in Terneuzen

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals het Adrz, ZorgSaam, SVRZ en Allevo.

Onze fysiopraktijken in Zeeland

De TopzorgGroep is opgericht in 2019 en komt voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote praktijk die sinds 2003 bestaat met vestigingen verdeeld over Zeeland. Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Geeft u toch de voorkeur aan een een behandeling bij een andere locatie dan in de Zonnebloemstraat in Goes? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over 10 andere vestigingen in Zeeland.

Een afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga je naar: www.topzorggroep.nl/contact