MTC de Fysioclub in Amersfoort

In Amersfoort aan de Meridiaan

De TopzorgGroep is een samenwerking aangegaan met MTC de Fysioclub  en de Medinello Groep. MTC de Fysioclub is een toonaangevende zorgaanbieder in de paramedische zorgverlening en aanverwante behandelmethoden. Daarnaast wordt via de Medinello Groep en haar partner Stichting Medinello hoge kwalitatieve revalidatiegeneeskundige zorg verleend. Ook zij zijn een landelijk bekende speler en zitten in de top 10 van hoogste klantbeoordelingen in Nederland. De patiënt centraal stellen is daarbij een belangrijke kernwaarde. Zo krijgen we er in 1 keer veel zeer gerenommeerde vestigingen bij.

Ons team

Het team van MTC de Fysioclub bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners. Op basis van uw wensen zoeken we voor u een passende behandelaar en behandeling voor een optimaal resultaat! 

Een scala aan specialiteiten

Het streven van MTC de Fysioclub is om een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan te bieden. Op deze manier kunnen wij de zorg zo compleet mogelijk aanbieden, en kunnen wij uw behandeling zo effectief mogelijk laten verlopen. Iedere therapeut binnen het team van MTC de Fysioclub heeft een gebied waarin hij of zij gespecialiseerd is. 

Een afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga je naar: www.fysioclub.nl/mtc/contact/