Fysio in Kaatsheuvel 

Onze praktijk

Onze TopzorgGroep praktijk in Kaatsheuvel, voorheen TopFysiotherapie de Waterleeght, bestaat uit verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten. In Kaatsheuvel bieden wij onder meer algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatriefysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Wanneer u gezondheidsklachten heeft en woonachtig bent in Kaatsheuvel of omgeving, dan bent u hier zeker aan het juiste adres!

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u op zoek bent naar een fysiotherapeut in Kaatsheuvel of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Kaatsheuvel heeft zijn eigen specialisatie. 

TopzorgGroep

Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Wilt u toch liever naar onze andere locatie aan het Wilhelminaplein 41 in Kaatsheuvel? Dat kan! Verder beschikt TopzorgGroep over meerdere vestigingen in Brabant. Maar ook buiten Brabant heeft TopzorgGroep vestigingen, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep.

Afspraak maken in Kaatsheuvel?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Kaatsheuvel zijn wij bereikbaar op 088 045 0009. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Schikt het overdag niet en wilt u een avondbehandeling? Wij kunnen altijd met u meekijken naar een geschikt tijdstip.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google