Fysio in Kapelle - TopzorgGroep Kapelle

Onze fysiopraktijk in Kapelle

Onze locatie in Kapelle is waar het allemaal ooit begonnen is voor TopzorgGroep. Hier bieden wij gespecialiseerde fysiotherapie aan. U kunt hier met al uw klachten terecht, wij zorgen dat u een therapeut krijgt toegewezen die geschikt is voor uw behandeling. Wij zijn gevestigd op de Biezelingsestraat 63. 

Een scala aan specialiteiten

TopzorgGroep streeft ernaar om een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan te bieden, hierdoor wordt de zorg zo compleet mogelijk aangeboden. Elke therapeut heeft een gebeid waarin hij of zij in gespecialiseerd is of zich in aan het specialiseren is. Hierdoor waarborgen wij dat er vrijwel altijd plek is voor het behandelen van uw blessure of vraag.

De beste kwaliteit fysio in Kapelle

Om het niveau en de kwaliteit hoog te houden is TopzorgGroep aangesloten bij diverse netwerken zoals het Schouder Netwerk Zeeland, ReumanetNL en het Oedeemnetwerk Zeeland. Ook is TopzorgGroep 1 van de 5 organisaties dat is aangesloten bij Geriatrie Netwerk Zuid-West-Nederland waar met zorgverleners uit alle disciplines wordt samengewerkt. 

Onze fysiopraktijken in Zeeland

TopzorgGroep beschikt over 10 andere vestigingen in Zeeland. Ook buiten Zeeland hebben wij praktijken, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. Dit zijn onze andere vestigingen in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zwembadweg) 

Fysiotherapie Kortgene
Fysiotherapie Goes (Zonnebloemstraat)

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Middelburg (Buitenruststraat)

Fysiotherapie Middelburg (Kalverstraat)

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Zierikzee

Fysiotherapie Vlissingen

 

Maak een afspraak voor onze fysio in Kapelle

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Kapelle kunt u bellen naar: (0113) 33 08 75. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.