Fysio in Bergen op Zoom

Onze praktijk

Onze praktijk beschikt over vakkundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op veel verschillende vlakken. Wanneer u klachten heeft en woonachtig bent in Bergen op Zoom of omgeving dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u op zoek bent naar een fysio in Bergen op Zoom of omgeving, helpt TopzorgGroep u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Bergen op Zoom heeft zijn eigen specialisatie. Benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Bergen op Zoom? Onderaan de pagina vindt u een uitgebreid overzicht.

TopzorgGroep

Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep 

Gaat u toch liever naar 1 van onze andere locaties in Bergen op Zoom? Dat kan, zie onderstaand onze andere locaties:

Maar ook buiten Zeeland heeft TopzorgGroep vestigingen, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep.

Afspraak maken in Bergen op Zoom?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Bergen op Zoom kunt u bellen naar: 0164 236 164. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Schikt het overdag niet en wilt u een avondbehandeling? Wij kunnen altijd met u meekijken naar een geschikt tijdstip.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google