Fysio in Goes - TopzorgGroep Goes Zonnebloemstraat

Onze fysiopraktijk in Goes

Onze fysiopraktijk in Goes beschikt over vakkundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op veel verschillende vlakken. Wanneer u klachten heeft en woonachtig bent in Goes of omgeving dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Onze locatie in Goes is tevens ook het hoofdkantoor van TopzorgGroep.

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals het Adrz, ZorgSaam, SVRZ en Allevo.

De specialisaties van onze fysio in Goes

Indien u op zoek bent naar een fysio in Goes of omgeving, helpt TopzorgGroep Goes u graag. Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut in de praktijk in Goes heeft zijn eigen specialisatie. Benieuwd naar de specialisaties van onze fysio in Goes? Onderaan de pagina vindt u een uitgebreid overzicht.

Onze fysiopraktijken in Zeeland

De TopzorgGroep is opgericht in 2019 en komt voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote praktijk die sinds 2003 bestaat met vestigingen verdeeld over Zeeland. Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Geeft u toch de voorkeur aan een een behandeling bij een andere locatie dan in de Zonnebloemstraat in Goes? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over 10 andere vestigingen in Zeeland. Geeft u toch de voorkeur aan een praktijk buiten Zeeland, bekijk dan alle vestigingen van TopzorgGroep. Hieronder onze andere vestigingen in Zeeland:

Fysiotherapie Goes (Zwembadweg) 

Fysiotherapie Kapelle
Fysiotherapie Kortgene

Fysiotherapie Kruiningen

Fysiotherapie Wemeldinge

Fysiotherapie Middelburg (Buitenruststraat)

Fysiotherapie Middelburg (Kalverstraat)

Fysiotherapie Rilland

Fysiotherapie Zierikzee

Fysiotherapie Vlissingen

 

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Goes?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Goes kunt u bellen naar: (0113) 33 08 75. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze mensen

Annedien Kole
 • Annedien Kole
 • BIG-nr. nvt
 • Oefentherapeut Cesar
Bas Meijaard
 • Bas Meijaard
 • BIG-nr. 9922967104
 • Fysiotherapeut & Casemanager
Joran Kramer
 • Joran Kramer
 • BIG-nr. 29917123504
 • Fysiotherapeut
Narani van der Vlugt
 • Narani van der Vlugt
 • BIG-nr. nvt
 • Oefentherapeut Cesar