Fysio in Kruiningen

Onze praktijk

Onze fysiopraktijk beschikt over vakkundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op veel verschillende vlakken. Wanneer u klachten heeft en woonachtig bent in Kruiningen of omgeving dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De locatie is makkelijk bereikbaar per fiets, te voet of met de auto. 

De beste kwaliteit

TopzorgGroep bestaat uit een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij gaan altijd op zoek naar een behandeling en behandelaar die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. U heeft de mogelijkheid om zelf een fysiotherapeut te kiezen, en u zult ten alle tijden door een fysiotherapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties zoals het Adrz, ZorgSaam, SVRZ en Allevo.

Specialisaties

Wij behandelen u altijd op individueel niveau en bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen, iedere fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisatie. Benieuwd naar onze specialisaties? Onderaan de pagina vindt u een uitgebreid overzicht.

TopzorgGroep

De TopzorgGroep is opgericht in 2019 en komt voort uit Fysiotherapie van Loo & Veerhoek, een grote praktijk die sinds 2003 bestaat met vestigingen verdeeld over Nederland. Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Locaties van TopzorgGroep

Wilt u toch liever naar een andere praktijk dan in Kruiningen? Dat is geen probleem, TopzorgGroep beschikt over meerdere vestigingen in Zeeland. Ook buiten Zeeland heeft TopzorgGroep vestigingen, bekijk alle vestigingen van TopzorgGroep. 


Afspraak maken in Kruiningen?

Voor het maken van een afspraak bij onze fysio in Kruiningen kunt u bellen naar: 088 045 0000.. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00.

Om uitstekende service te bieden, is de regel om binnen 24 uur nadat u contact heeft opgenomen u een passende reactie te geven. Wij streven er naar om op deze manier zo snel mogelijk met uw behandeling te beginnen.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google