Multidisciplinaire aanpak

Onze therapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Naast de reguliere fysiotherapie zijn er veel specialisaties aanwezig bij de TopzorgGroep. 

Wij zijn een PlusPraktijk!

De TopzorgGroep heeft de status van PlusPraktijk. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging maar dat we een stap verder gaan door onze kwaliteit inzichtelijk te maken. De TopzorgGroep verbetert zich continu en levert doelmatige zorg aan de patiënten. Andere voordelen zijn de bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de korte wachttijden. 

Meer over de Plusstatus

Tip, klacht of vraag

De TopzorgGroep is altijd op zoek naar het verbeteren van onze organisatie en onze dienstverlening. Wij vinden het daarom belangrijk om te weten hoe onze zorgverlening wordt ervaren. Allereerst doen we structureel patiëntervaringsonderzoek door middel van de Fysio Prestatie Monitor. Ten tweede kan er via ons feedbackformulier een tip of verbetersuggestie worden gegeven.

Uiteraard is het altijd mogelijk dat een cliënt niet geheel tevreden is. De TopzorgGroep is aangesloten bij de Klachtenregeling en Geschillencommissie Fysiotherapie van de beroepsvereniging (KNGF). Als u een klacht heeft, neemt u dan alstublieft telefonisch of per e-mail contact met ons op.