Nieuwe praktijken in Terneuzen, Breskens en Groede

30 maart 2021

Wij zijn verheugd met opnieuw een mooie nieuwe ontwikkeling voor de TopzorgGroep:

We zijn voornemens binnenkort 3 praktijken met een zeer goede naam in Zeeuws Vlaanderen over te nemen. De handtekeningen zijn reeds gezet.

Het betreft in dit geval fysiotherapie praktijken in Terneuzen, Breskens en Groede met in de eerste 2 vestigingen tevens een gezondheidscentrum in samenwerking met onder andere huisartsen en met een verzorgingshuis/verpleeghuis. Deze praktijken zijn sinds 2021 tevens de enige praktijken in Zeeuws Vlaanderen welke de audit en daarmee het certificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’ hebben behaald.

Zie ook: https://hoogeplaten.nl/fysiotherapie-algemeen en https://fysiomaxima.nl.

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van de TopzorgGroep en Fysiotherapie Berendsen & Kommers. Hiermee verstevigen we samen de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt, zoals bijvoorbeeld hartrevalidatie, longrevalidatie, medisch specialistische revalidatie, UWV/WMO- en letselschade trajecten. Wij willen blijvend investeren in de juiste zorg op de juiste plek voor de individuele patiënt.

We zien uit naar de samenwerking en heten het team van harte welkom!

Voor vragen kunt u terecht via nummer 0113-330875 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.