Afspraak maken

Afspraken in onze praktijk kunnen worden ingepland vanaf 7:30 uur. Elke nieuwe patiënt wordt na het eerste contact binnen 24 uur geholpen dus de TopzorgGroep heeft geen wachttijd. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Buiten de openingstijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken voor het geval u wilt afzeggen.

Wilt u bij één bepaalde therapeut, dan kan het zijn dat de wachttijd langer dan 24 uur is voor de afspraak. Ons antwoordapparaat staat in het weekend aan of als we onverhoopt de telefoon niet op kunnen nemen. Indien u dan uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Het is echter wellicht nog makkelijker om direct erna nog eens te bellen, want normaal gesproken is er altijd iemand aanwezig om de telefoon op te nemen binnen de genoemde tijden.

Via onderstaande locaties kunt u gemakkelijk online een afspraak maken

Mocht u een specifieke klacht hebben waarvoor een gespecialiseerde therapeut vereist is zoals bekkenfysiotherapie, neemt u dan telefonisch contact op

Via onderstaande locaties kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Staat uw gewenste locatie er niet tussen of wordt u niet doorverwezen naar de online afspraakportaal? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

Regio Zeeland: 088 045 0000

Regio Brabant: 088 045 0001

Regio Gelderland: 088 045 0011