Fysio in Zwolle

Onze praktijk

Onze TopzorgGroep praktijk in Zwolle vloeit voort uit een samenwerking met de zeer gespecialiseerde Scoliosis Care Clinic. De Scoliosis Care Clinic is het grootste kenniscentrum en behandelinstituut voor non-chirurgische Scoliose en Scheuermann revalidatie behandelingen. Binnen deze praktijk bieden wij onder meer fysiotherapie, ergotherapie en oefentherapie Cesar. Wanneer u lichamelijke klachten heeft en woonachting bent in Zwolle of omgeving dan bent u bij onze praktijk zeker aan het juiste adres.

De beste kwaliteit

Ons team in Zwolle bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners. Samen met u gaan onze zorgverleners op zoek naar een behandeling die het best bij u past, om zo een optimaal resultaat te behalen. Zelf heeft u de mogelijkheid om een therapeut te kiezen en zult u ten alle tijden door een therapeut worden behandeld die beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij partners met verschillende organisaties.

Specialisaties

Indien u opzoek bent naar een gespecialiseerde fysio- of ergotherapeut in Zwolle, helpt TopzorgGroep u graag. U wordt op individueel niveau behandeld en wij bieden u een zo breed mogelijk scala aan specialiteiten aan. Op deze manier kunnen wij uw klacht optimaal behandelen of voorkomen. Benieuwd naar alle specialisaties van TopzorgGroep? Bekijk het hier.

TopzorgGroep

Wij van TopzorgGroep garanderen u een behandeling op maat, wij boeken samen vooruitgang en daar zijn wij trots op. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn eigen vakgebied, op deze manier waarborgen wij dat er vrijwel altijd een plekje is voor uw klacht of vraag.

Afspraak maken in Zwolle? 

Voor het maken van een afspraak bij onze praktijk in Zwolle kunt u bellen naar: 088 045 0013. U kunt ook online een afspraak maken via het afspraakformulier. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur. Schikt het overdag niet en wilt u een avondbehandeling? Wij kunnen altijd met u meekijken naar een geschikt tijdstip.

Om uitstekende service te bieden, wordt u na het eerste contact binnen 24 uur geholpen en zijn er geen wachttijden.

Onze locatie

Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google