‘Samenwerking en uitbreiding TopzorgGroep naar Oosterhout'

07 juli 2021

Weer een mooie nieuwe ontwikkeling voor de TopzorgGroep:

We zijn voornemens binnenkort een praktijk over te nemen met een zeer goede naam, gespecialiseerde collega’s en reeds bestaande multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Ons Lijf werkt met 2 vestigingen te Oosterhout.

Locatie de Warande zit in het prachtige recreatieoord de Warande aan het Wilhelminakanaal Zuid 66 Oosterhout. Hier biedt Ons Lijf fysiotherapie, kinderfysiotherapie en hydrotherapie (w.o. groepslessen) aan. Op locatie Zuiderhout, op het gelijknamige winkelcentrum Zuiderhout, biedt Ons Lijf fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, neurorevalidatie, longfysiotherapie, hydrotherapie en een Fitheidscan. Daarnaast biedt Ons Lijf thuiszorg producten aan. De handtekeningen zijn inmiddels gezet. Zie ook: https://onslijf.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als Ons Lijf. Hiermee verstevigen we samen de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt in Oosterhout, zoals bijvoorbeeld hartrevalidatie, longrevalidatie, medisch specialistische revalidatie, UWV/WMO- en letselschade trajecten.

We zien uit naar de samenwerking!