Fysiotherapie

Heeft u last van acute, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten? Dan bent u bij TopzorgGroep aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op allerlei gebieden en helpen u met het verminderen van uw lichamelijke klachten. Door de verschillende behandelmogelijkheden binnen onze praktijk is er altijd wel een plek voor uw klacht, blessure of vraag. Bekijk hiernaast het overzicht van al onze specialisaties.

Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelvorm voor klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Met het bewegingsapparaat wordt alles bedoeld binnen het menselijk lichaam wat te maken heeft met beweging. Denk hierbij aan de botten, spieren, banden, gewrichten, zenuwen of hersenen. Een fysiotherapeut is gespecialiseerd en opgeleid in het verhelpen en voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat. Zo kan een fysiotherapeut het lichaam beter laten functioneren door middel van verschillende behandelingen of oefeningen. De fysiotherapeut zal samen met u werken aan het verminderen van de klachten.

Hoe werkt Fysiotherapie bij TopzorgGroep?

Tijdens de eerste afspraak gaat u samen met onze fysiotherapeut in gesprek om uw klachten te bespreken. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek zodat de therapeut een duidelijk beeld van uw lichamelijke klachten kan creëren. Tijdens de behandeling kunnen er dan concrete doelen worden gesteld. Deze doelen zorgen ervoor dat u weer pijnvrij de dag door kan brengen. Door middel van diverse methodes kunnen onze therapeuten verergering van klachten in de toekomst voorkomen. Denk hierbij aan massage, het mobiliseren van lichaamsdelen of een gerichte training. Daarnaast geven onze fysiotherapeuten altijd advies gericht op de omgang met uw lichamelijke klachten.

Wanneer Fysiotherapie?

Een fysiotherapeut kan helpen bij klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Denk hierbij aan klachten als:

  • Lage rugpijn
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Pijnlijke schouders
  • Sportblessures
  • Heuppijn
  • Psychosomatische klachten
  • Pijn aan uw dijbeen
  • Pijn bij bewegen

Afspraak maken in de buurt?

Wilt u een fysiotherapie afspraak maken bij TopzorgGroep? Een afspraak maken kan rechtstreeks via ons afspraakformulier. Voor de dichtstbijzijnde locatie gaat u naar onze locatiepagina. TopzorgGroep biedt op verschillende locaties in het land fysiotherapie aan.

Wij willen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt! Daarom heeft TopzorgGroep geen wachttijden en wordt elke nieuwe patiënt na het eerste contact binnen 24 uur geholpen.

Wist u dat het sinds 2006 niet meer nodig is om eerst naar de huisarts te gaan voordat u een afspraak bij de fysio kunt krijgen? U heeft daarom geen verwijzing nodig en kunt direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

De beste kwaliteit zorg bij TopzorgGroep

Om de kwaliteit van zorg in onze praktijk hoog te houden zijn wij aangesloten bij:

Daarbij zijn wij één van de vijf praktijken die zijn aangesloten bij Geriatrie Netwerk Zuid West Nederland waar met zorgverleners uit alle disciplines wordt samengewerkt. Ook zijn we aangesloten bij een (keten)netwerk voor longziekten en COPD in Zeeland en West-Brabant, waaraan o.a. SRN Revalidatie deelneemt.